LUMUNER HAKKINDA
LUMUNER
LUMUNER HAKKINDA
LUMUNER'DEN YENİ VE YENİLİKÇİ ÜRÜNLER

25 yılı aşan geçmişiyle sektörün önde gelen şirketleri arasında yer alan ASPEN Yapı ve Zemin A.Ş.’nin yeni markası Lumuner LED Aydınlatma, standart asma tavan sistemleri başta olmak üzere tüm metal, taşyünü ve ahşap asma tavan sistemlerine entegre olabilecek standart ve ekonomik ürünlerinin yanı sıra, mimari projelere özel LED aydınlatma çözümleri sunmaktadır.

Asma tavan sistemleri sektöründe yurt içi ve yurt dışında yürüttüğü prestijli projeler neticesinde edinilen deneyimlerin teknik alt yapı ve tasarım yeteneği ile birleştirilmesinin avantajları ile Lumuner; asma tavan sistemleri ile bütünleşik, detay çözümlerine sahip, alternatifli çözümler sunabilmektedir. ASPEN Eskişehir, Hendek ve İstanbul’da bulunan üç fabrika ve depolarının koordine çalışması ile tamamen kendi üretimi ve kendi tasarımı olan ürün gamına sahip olan Lumuner, satış sürecinde ve satış sonrasında destek konusunda dört bölge müdürlüğü, depoları ve Türkiye genelindeki 200’ü aşkın bayi ağı ile taleplere hızlı yanıt verebilmektedir. Üretim, AR-GE,satış ve pazarlama alanlarında ASPEN grubunun Türkiye genelinde 500’den fazla çalışanı bulunmaktadır.

Aydınlatma sektöründeki yeni eğilimleri ve teknolojik gelişmeleri yakından takip eden Lumuner, bina otomasyonu, acil durum aydınlatması gibi teknik özellikleri ile ürünlerine artı değer katmayı ve her zaman yeniliklere öncü olmayı hedeflemektedir.

AR-GE çalışmaları ile aydınlatma ürün tasarımında estetik ve görsel uyum arayışını kalite ve fonksiyonellik gereksinimi ile birleştiren Lumuner, ürün tasarımında olması gerekenleri belirlemenin yanında projelerde sunduğu aydınlatma danışmanlığı desteği ile doğru ürünün doğru kullanım alanında ve doğru şekilde uygulanmasına titizlikle dikkat etmektedir.

Lumuner Led Aydınlatma Ürünleri:

• Ofis Projeleri
• Oteller
• Havalimanları
• Showroom, Mağaza ve AVM’ler
• Hastaneler ve Kamu Binaları
• Endüstriyel Tesisler alanlarında çözümler sunmaktadır.



LUMUNER, BİR ASPEN MARKASIDIR.

COPYRIGHT © ASPEN. 2016 ALL RIGHTS RESERVED.

DEVELOPED BY FİKİR KAHVESİ
FİKİR KAHVESİ